I Jornada Feminista Fridas

20 de novembre – Ateneu de Tarragona (c. Sant Magí, 2, Tarragona)

Inscripcions a través d’aquest formulari!

12 h. Tast de vins: taller a càrrec de l’enòloga Iduvina Olmedo on es degustaran tres vins fets per dones. Tindrà un cost de 8€ (6€ persones sòcies). Places limitades.

13.30 h. Dinar: menú vegà que consta de plat combinat + postre + aigua. Cost de 8€. Es garantiran les mesures higièniques de covid-19 i al·lèrgens, que seran clarament indicats. Si dueu la vostra carmanyola, forquilla i got propis reutilitzables, tindreu recompensa!

14.30 h. Cafè feminista: «Salut mental, pandèmia i feminisme». Espai de tertúlia informal i participatiu.

16.00 h. Mostra de col·laboracions i Espai d’Art: espai dedicat a l’exposició de projectes on intervindran, entre d’altres, Top Manta, Shana Rey i Gabriela Basin. A més, durant tot el dia hi haurà a la venda productes artesanals.

18 h – Taller Realitats Trans: a càrrec de Zoe Garcia (@zoe.grks) i Martí Boj (@pocbosc). Xerrada taller per prendre consciència de les opressions que pateixen les persones trans i proporcionar eines per combatre-les.

20 h – Sopar: aperitius vegans a escollir amb cost variable entre 3€ i 6€ (bocates, pinxos, tapes…). Es garantiran les mesures higièniques de covid-19 i al·lèrgens, que seran clarament indicats. Si dueu la vostra carmanyola, forquilla i got propis reutilitzables, tindreu recompensa!

20.30 h – Open Micro: espai obert al públic dedicat a l’expressió artística. Compartirem poemes, cançons i més!

22.00 – 00.00 h. Espai Musical: música a càrrec de PD Catz, dj’s feministes de Vilafranca que ens punxaran els millors temes actuals i dels darrers temps

I més sorpreses que us anirem desvetllant!

L’espai és parcialment accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Consulteu-nos-ho per a més detalls.

Inscripcions a través d’aquest formulari!